U uslovima smanjenja budžeta i troškova marketinga i proizvodnje mi Vam obezbeđujemo konkurentne ponude i najbolji odnos cena - kvalitet na tržištu

Grafički proizvodi

Štamparija Alta Nova štampa i izrađuje produkte koje čine grafički proizvodi koji su danas neophodni svakoj firmi za informativnu i vizuelnu komunikaciju sa tržištem. Od sredstava direktnog marketinga (katalozi, brošure, flajeri...), ambalaže (etikete, kutije i pakovanja), propagandnog materijala (reklamne kese, fascikle, agende, kalendari...) do publikacija (časopisi, knjige, monografije...) i svih drugih grafičkih proizvoda koji za osnovu imaju papir. Svi proizvodi se izrađuju u najvišem kvalitetu sa stalnom kontrolom, u kratkom roku.  


Grafički proizvodi koje Vam nudimo

Knjige i publikacije

Grafički proizvodi - knjigeKnjige, monografije, časopisi i druge publikacije su važan segment grafičke industrije koji čitaocima pored sadržajnog nude i vizuelni ugođaj. Zato su naš dizajn, štampa i izrada na visokom nivou. Brojni izdavači su kvalitet pronašli u Alta Novi.


Katalozi i brošure

Grafički proizvodi - katalozi i brošureKatalozi i brošure na najbolji način pružaju informacije o Vašim proizvodima i uslugama. Njihov visok kvalitet izrade doprinosi pozitivnom utisku o Vašoj firmi i ponudi. Katalozi i brošure koje izrađuje Alta Nova sa ponosom se pokazuju.


Razglednice i čestitke

Grafički proizvodi - razglednice i čestitkeRazglednice, čestitke, pozivnice, zahvalnice i drugi štampani materijal ovog tipa koristi se za direktno obraćanje. Štampane verzije ovih proizvoda uvek su lep gest koji neće primaoca ostaviti ravnodušnim.


Fascikle

Štamparski proizvodi - fascikleKao deo propagandnog materijala fascikle su veoma efikasan način reklamiranja. Prezentuju Vašu firmu uz ekonomična ulaganja. Jasan dizajn, zanimljivi oblici i forme ostavljaju jak utisak. Alta Nova nudi desetine oblika i rešenja za Vašu fasciklu.


Sveske

Štamparski proizvodi - sveskeSveske, blokovi, agende i planeri su nezaobilazni propagandni proizvodi svake ozbiljne poslovne kuće. Kada su u kombinaciji fascikla, reklamna kesa i drugi propagandni materijal dobija se poslovni poklon koji ostavlja impresivan utisak na klijenta.


Kalendari

štampa - kalendariKalendari su tražen poslovni poklon pred svaku Novu Godinu. Pored upotrebne vrednosti, kalendar stalno ukazuje na Vašu firmu, usluge i proizvode. Lepo dizajniran, pregledan i zanimljiv kalendar zauzima posebno mesto u svakom prostoru.


Posteri/Plakati

posteri, plakatiPosteri su popularno sredstvo oglašavanja proizvoda, usluge ili događaja. Istaknut na javnom mestu, poster privlači pažnju prolaznika. Originalan dizajn pored ponuđene informacije, budi emociju posmatrača, pojačavajući ukupni doživljaj.


Leci i lifleti

štampa - leci (flajeri) i lifletiFlajeri, leci, lifleti, inserteri imaju za cilj da dopru do širokog kruga potencijalnih kupaca i da ih informišu. Zbog efikasnosti koju pružaju u oglašavanju, sve se više koriste. Dobrom distribucijom obezbeđuju uspešnu reklamnu kampanju.


Vizit karte i memorandumi

Grafički proizvodi - viztkarte i memorandumiKao obavezan materijal svake firme, vizit karte, memorandumi, otpremnice i drugi poslovni štampani materijal direktno Vas predstavljaju. Važno je da budu, prepoznatljivi, jasni i kvalitetni.


Pakovanja

pakovanja, ambalažaAmbalaža prodaje proizvod. Kvalitetna i originalna ambalaža proizvodima daje prednost u odnosu na druge i privlači kupca. Alta Nova izrađuje nalepnice, promo pakovanja, kutije, deklaracije i drugu ambalažu za Vaše proizvode.


Kese

štamparija - keseKvalitetne i lepe reklamne kese predstavljaju Vašu „šetajuću“ reklamu. Kao koristan i izdržljiv proizvod, dugo vremena će reklamirati Vašu firmu gde god se pojavi. Ekonomičnost i upotrebljivost obezbeđuju im popularnost


Ostali štamparski proizvodi

Grafički proizvodi - wobbleriAlta Nova izrađuje i niz drugih grafičkih proizvoda kao što su: hengeri, vobleri, zastavice, podmetači za čaše i tanjire, lepeze, sličice i albumi, foto albumi, registratori, CD omoti, uputstva, ulaznice.