Uz brzi odgovor na zahteve, dodatnu proveru Vaše grafičke pripreme i otpremu odštampanog materijala na željenu adresu, ubrzavamo, olakšavamo i smanjujemo Vaše angažovanje oko produkcije

Utisci klijenata, rekli su o nama

U poslu postoje dva kriterijuma koji dovode do uspeha - poverenje i kvalitet. Upravo na osnovu ovih kriterijuma izgrađena je dugogodišnja saradnja između štamparije Alta nova i agencije Lowe & friends. I ni jednog trenutka ne sumnjam da će tako biti i u budućnosti.

Igor Miletić
Creative services director
Lowe & Friends


Sa Alta Novom saradjujemo od 2002. uvek sa velikim zadovoljstvom, sigurni u kvalitet, sposobnosti i najbolju volju.

Vladan Mitrović
General Manager
Vicor d.o.o.


Pouzdan, efikasan i pre svega odgovoran tim koji može da odgovori svim zahtevima koje klijent postavi pred njih.

Dragan Bilalević
Crveni krst Voždovac


Želimo da se zahvalimo štampariji Alta Nova za dugogodišnju saradnju kojom smo više nego zadovoljni. Kvalitet rada, brzina usluge, poštovanje rokova, sjajan i uslužan tim su samo neke od činjenica zbog kojih smo sigurni da će rezultati naše saradnje biti vrhunski i u budućnosti.

Dragan Milović
Marketing manager
Bramac


Zahvaljujući njima ostavljamo tragove koji se pamte i čuvaju i kad probijemo rokove, radno vreme i kad tražimo nemoguće, oni nam uvek izlaze u susret!

Marija Jevtić
Atelje 212


Sa velikim zadovoljstvom, već dugi niz godina sarađujemo sa Vašom štamparijom. Veoma smo zadovoljni kvalitetom vaših proizvoda, a posebno bi istakli poštovanje rokova i odlično uigran tim Vaših ljudi od prijema materijala do finalne isporuke proizvoda.

Doc. dr Slaviša Stanković
Biološki fakultet
Univerzitet u Beogradu


Već dugo godina naša kompanija uspešno sarađuje sa mladim ali izuzetno poslovnim timom Altanove. Prezadovoljni smo kvalitetom štampe, poštovanjem rokova, korektnim cenama i brzinom isporuke i najtoplije ih preporučujemo svima koji cene profesionalnost i kvalitet.

Dr Aleksandra Bogomaz
Vice Director
MIP Pharma


Mnogogodišnje iskustvo i saradnja sa mnogim klijentima, svaki novi zadatak donosi nove izazove, kako od strane nas klijenata tako i od strane Alta Nove. Svaki manji ili veći, svaki lakši ili teži zadatak tretiran je istim, budnim okom kontole kvaliteta. Iako su se svi u to uverili, iako mi, njihovi klijenti brojčano rastemo po osnovu poverenja, ja se svaki put iznova radujem i očaran realizovanom uslugom, konstatujem da su opet dali i 15% preko bilo kakvog maksimuma. Alta Nova, je uvek srdačna preporuka!

Mališa Stojanović
marketing, SAGA


Ako radite sa Alta Novom, radite pre svega sa kvalitetnim ljudima, kojima je stalo da dobijete kvalitetan proizvod, koji će i oni moći da stave u svoju vitrinu sa uzorcima i pokažu drugim klijentima.

Dr Predrag Živković
profesor grafičke tehnologije
DC Grafički centar


ALTANOVA - 3 u 1
BRZO (maksimalno ekspeditivno - štampani materijal dobijate i pre roka)
JEDNOSTAVNO (komunikacija sa timom zaposlenih u Altanovi je na ekspertskom nivou, na jednostavan način rešavaju svaki komplikovan zahtev)
PROFESIONALNO (vrhunski kvalitet štampe, ekspertski saveti, kreativna rešenja, pouzdan partner, konkurentne cene)

Ružica Ristić Pristovšek
Marketing Manager
Porsche Leasing SCG


U štampariji Alta Nova smo prepoznali pouzdanog i profesionalnog partnera. Naše dugogodišnja saradnja se zasniva na dobroj komunikaciji i kvalitetu koji je u skladu sa standardima kompanije Siemens.

Jovana Žuržin
Corporate Communications
Siemens d.o.o. Beograd


Profesionalci iz Alta nove uvek me oduševe kvalitetom reprodukcija mojih slika, što je uvek teško postići.

Dragan Martinović Martin
akademski slikar


Za moje izložbe slika i crteža, kataloge i knjige štamparija Alta nova uradila je tako da su služili za ugled drugima.

Aleksandar Luković Lukijan
akademski slikar