Ugrinovački put 16a
Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Štamparija

Godine ulaganja u znanje, opremu i ljude.

Od osnivanja 1998. godine Alta Nova je kontinuirano rasla, investirajući svake godine u novu opremu, znanje i ljude. Danas smo poslovni sistem, sa zaokruženom tehnološkom celinom, koji kvalitetno i profesionalno servisira renomirane domaće i strane kompanije u segmentu produkcije štampanih proizvoda. Optimalna veličina preduzeća od 25 stalno zaposlenih iskusnih grafičara, omogućava brzu, fleksibilnu i kontrolisanu proizvodnju, što daje za rezultat kvalitetnu štampu u minimalnom roku po povoljnoj ceni.

Pored savremene opreme, za dobru i efikasnu proizvodnju još važniji su ljudi. Kod nas svi zaposleni su iskusni grafičari i čine uigran tim koji zajedno radi dugi niz godina. Uvek motivisani i spremni za maksimalno angažovanje u cilju brze i kvalitetne produkcije. Stalnim ulaganjem u znanje i tehnologiju težimo da pružimo našim klijentima nove mogućnosti i rešenja u cilju dobijanja još efektnijih i zanimljivijih proizvoda.

Poslujemo u sopstvenom namenskom objektu veličine 900 m2. Obezbeđeni su kvalitetni uslovi rada i skladištenja materijala. Koristimo savremene ekološke materijale što doprinosi zdravom radnom okruženju i zaštiti životne sredine. Aktivno pomažemo obrazovne, kulturne i humanitarne akcije. Redovno primamo na praksu učenike i studente grafičke struke kako bi se upoznali sa tehnologijom i svim procesima u štampariji.

Kreativna rešenja i individualni pristup.

Svaki posao je drugačiji i od nas zahteva poseban pristup i pažnju. Za kreiranje originalnog rešenja proizvoda potreban je pažljiv izbor materijala i neki od naših posebnih procesa grafičke dorade. Pored savremenih tehnologija, primenjujemo i tradicionalne grafičke tehnike kako bi realizovali neobična i jedinstvena rešenja. Svaki novi projekat za nas je novi izazov kome pristupamo sa puno pažnje. Zakažite sastanak sa našim timom, kako bi vašu ideju zajedno sproveli u delo.

Štamparija Alta Nova
Štamparija Alta Nova
Štamparija Alta Nova
Štamparija Alta Nova