Ambalaža

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

 • Reklamne kese

  Kvalitetne i lepe reklamne kese predstavljaju „šetajuću“ reklamu. Kao koristan i izdržljiv proizvod, dugo vremena će reklamirati Vašu kompaniju gde god se pojavi. Vrlo su popularne zbog svoje ekonomičnosti i upotrebljivosti. Koriste se u mnogim situacijama i prilikama. Bilo da ih koristite kako bi se u njih stavio prodat proizvod ili set poklona za vaše klijente i saradnike, uvek su praktične i zgodne. Mogu da ponesu i veću težinu ali i kabaste proizvode.

 • Podmetači

  Podmetači za čaše i tanjire su vrlo korisni proizvodi. Brendirani podmetači za čaše su lep i koristan poklon za vaše saradnike i klijente. Budite sigurni da će bar dve godine stajati na stolu vašeg klijenta i time će ga videti veliki broj potencijalnih klijenata. Takođe može biti sjajan promotivni poklon koji pospešuje prodaju (na primer uz kupljenih 6 sokova, dobija se set od 6 podmetača). Podmetače za sto sve više koriste restorani i barovi umesto standardnih stonjaka. Vrlo su praktični, lako se menjaju i mogu da prenesu određenu poruku, pa čak da budu i podmetač-jelovnik. Mogu se štampati u više različitih motiva (npr za svaki dan u nedelji koristi se drugi motiv).

 • Koverte

  Koverte su još jedan neizostavan proizvod koji koristi svaka kompanija, organizacija ali i domaćinstvo. Svakog dana u svetu se upotrebe milioni i milioni koverata. Slanje poslovne i druge dokumentacije, ali i sitnijih predmeta ne može se zamisliti bez upotrebe koverata. Njena funkcija je da zaštiti dokument koji se šalje, kako fizički tako i od neželjenih pogleda. Koverta na prednjoj strani uglavnom sadrži kontakt podatke primaoca. Takođe, trebalo bi da bude naznačeno i ko je pošiljalac. Za tu namenu kompanije i organizacije koriste brendirane koverte, odnosno koverte sa već odštampanim logom i osnovnim podacima.

 • Nalepnice i etikete

  Nalepnice i etikete imaju širok spektar namena od ambalaže, deklaracija, do promotivnih stikera, u svrhu obeležavanja, upozorenja i obaveštenja i drugih namena. Najčešće su nalepnice i etikete za staklene flaše i tegle, ali i za za plastičnu i drugu ambalažu. Kada je reč o ambalažnim nalepnicama jako se vodi računa o dizajnu i izgledu same nalepnice jer ona predstavlja važan segment same ambalaže (npr. etiketa za vino).

 • Kutije i ambalaža

  Kako se često kaže – ambalaža prodaje proizvod. Naravno da to nije u potpunosti tačno, ali je u velikoj meri zaista tako. Kvalitetna i originalna ambalaža proizvodima daje prednost u odnosu na konkurentne proizvode i time privlači kupca. Takođe kod potrošača stvara određenu emociju i generalni utisak o brendu i samom proizvodu. Proizvođači su sve više svesni ove činjenice i posebnu važnost pridaju izgledu samog pakovanja za njihov proizvod. Mnogo puta se pokazalo kako redizajnirana ili nova ambalaža može višestruko da podigne prodaju istog proizvoda. Zato je packaging industrija u svetu u konstantnom porastu kao i povećano angažovanje armije marketinških agencija i dizajnera u cilju izrade što boljih i privlačnijih rešenja za pakovanje.

 • POS materijal

  POS (point of sale) materijal su atraktivni štampani proizvodi koji se koriste za promociju proizvoda na prodajnim mestima. Privlače pažnju na reklamirani proizvod i informišu kupca o njegovom kvaIitetu i prednostima. U tu kategoriju spadaju različiti proizvodi. To su takozvani wobleri, shelf talkeri, hangeri, neck ringeri, display pakovanja i drugi. Svi imaju za zadatak da ukažu na proizvod i istaknu njegove kvalitete i prednosti i naravno povećaju prodaju. Ulaganje u takvu vrstu proizvoda je investicija koja ima za cilj da vrati uloženo i ostvari kratkoročni ili dugoročni profit.

 • Ostali štampani materijal

  Alta Nova štampa i izrađuje i niz drugih grafičkih proizvoda kao što su: stripovi, upitnici, zastavice, karte, ulaznice, srećke, sličice i albumi za sličice, foto albumi, registratori, CD omoti, lepeze, uputstva, i mnoge druge štampane proizvode.